• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 90 brengt een andere kracht
#1
Vergeet niet deze Nike Air Max 90 "Tiger Camo" joint? Oorsprong van het paar is gewoon een beetje verwarrend, omdat ze in eerste instantie werden gespot op Atmos 'SPORTS LAB, die veel voor hen te bestempelen als een collab creatie geleid. De vraag zal altijd hoog voor deze, hoewel, in het bijzonder met de gelukkige sneakerheads die kan krijgen in een paar door het toevoegen van 1,5 tot hun normale grootte. Het lijkt alsof de atmos x Nike Air Max 90 "Camo Pack" release hier in de VS zal een beetje meer verspreid dan we in eerste instantie hadden aangenomen zijn. De twee paren net hit Nike Sportswear's vlaggenschip 21 Mercer locatie in NYC, een beetje info die hopelijk betekent dat er nog meer premium accounts worden de opslag van de schoenen. Een tweede ronde kwam met zwart als de basis, zoals blijkt uit deze nieuwe Nike Air Max 90 CMFT Premium Tape. In typische daglicht, lijkt dit een gewoon te worden verduisterd Air Max 90, al zou je ook kunnen zien dat het de Tape verscheidenheid als je dichtbij genoeg bent. Waar deze schoen komt tot leven in donkere instellingen met een uitbarsting van licht aanwezig is, dat is als je de meerderheid van de bovenste is in feite bedekt met een dier print.

Vergeet niet dat de "Eend Camo / Infrarood" hier is de enige die zich Atmos gemaakt, maar de tijger camo gezamenlijke heeft soort is hoop gegooid in de groep als atmos had de leiding over hen. Een week geleden, hebben we geleerd van de release van de atmos x Nike Air Max 90 Dames '3M Tiger Camo' op gebied van Boston NSW retailer Concepts. Er is nog een wereld vermaarde Bean Town sneaker winkel krijgen van deze in snel, en in feite, zal Bodega zowel van de atmos AM90s, die ook de 'Infrared Duck Camo' editie hebben. BDGA zal loterij inzendingen in petto bieden alleen vanaf morgen tot en met vrijdag en de winnaars worden gecontacteerd te halen hun pair door het sluiten van de handel zaterdag. Nike Sportswear Air Max reflecterende aanbod begint de wedstrijd met witte 'Glow' paren verbergen van hun tijgerstrepen.

In plaats daarvan lijkt het erop dat ze had net de wereldwijde leiding op een release. Wat betekent dat, gelukkig, dat het paar wordt geleid naar de Verenigde Staten. Zo zal de tijger camo retro hoofd naar CNCPTS in Boston in 2015. Hyperfuse toegestaan ​​voor een verscheidenheid van hellingen en kleurencombinaties, Engineered Mesh bood een ademende grafische-vriendelijke vernieuwing en de Tape editie combineert het beste van beide werelden. De volgende Nike Air Max Thea variatie van Nike Sportswear zal een andere kracht ter tafel te brengen, zoals de Nike Air Max 90 Jacquard ons kennismaken met ongekende patronen op de bovenste van een Free-forefooted AM90. Naast alle heren klassiekers die we hebben leren kennen en liefde, zijn er een select groepje dames kleurstellingen dat door de jaren zijn gestegen tot iconisch geworden in hun eigen recht. De Nike WMNS Air Max 90 Essentiele hierboven afgebeeld is een voorbeeld, deze 'Concord' AM90 een 1990 origineel voor dames dat is terug vrij snel na een 20-jarig daling in 2010.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)