• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max is te danken aan een aantal nieuwe features
#1
De bijna line-minder Roshe is natuurlijk een betere kandidaat voor de all-over looks, dus is het zinvol om te zien Tinker's 90 een beetje te zijn terughoudender in zijn benadering. De laatste keer dat we zagen de goedkoop nike air max dames de sneakers had soort keerden hun rug op de geometrische bovenste dat we zouden gaan associëren met die build. Die openbaring lijkt te suggereren dat de ICE modelnaam is echt over de doorschijnende tooling op de bodem, maar we zijn nog steeds verwacht dat het grootste deel van de paren van deze unieke Air Max 90 om te gaan met de veelhoekige look. Dit nieuwe atomaire mango smaak levert op dat expecation met zijn levendige creamsicle look. De zomer brengt ons altijd een overvloed aan nieuwe neemt op klassieke Air Max modellen, en deze Air Max 90 is geen uitzondering dankzij een aantal nieuwe functies om het een opvallende maar toch broodnodige casual look in een tijd waarin de meeste schoenen komen versierd met levendige kleuren om hulde te brengen aan de warmere maanden.

Cam'ron is momenteel in het midden van een comeback dankzij de hulp van A-Trak, zodat betekent dat dan dat we zullen zien een golf van jongens weer schommelen roze? Als deze nieuwe goedkoop nike air max thea is een indicatie, dan misschien kunnen we uitkijken naar de Swoosh brengen ons meer retros in de tint niet gereserveerd voor slechts GS releases. Deze Air Max 90 is voorzien van een witte spiraalbodem perfect voor de zomer, terwijl Wolf Grijs en zwart hit in kunststof panelen. Pink Glow komt op de tussenzool Air Max-eenheid en branding. Er is nog niet een Nike Air Max 90 Jacquard vrijkomen om de tas aan de onderkant dit veel pop geven geweest.

De kopen nike air max thea is niet het meest gevoelig-to-print sneaker die er zijn, maar het is zeker op die weg een paar keer eerder geweest. En het is weer naar beneden gaat het met dit nieuwe paar, die begint met een rode suède make-up die wordt verdeeld over de toebox, enkel en tong met een patroon dat je moet erkennen van deze Nike Roshe Run Slip-On. Het silhouet maakt gebruik van een doek als de basis, bekend bij degenen die hebben geprobeerd het aanpassen van het paar op NikeID, die verschijnt in een tonale wolf grijs terwijl accenten van obsidiaan raakte een lederen Swoosh en de veters. We hebben gezien veel paren geven het stuk dat die support systeem omringt wat extra kleur, maar de totale oranje tintje hier brengt het allemaal de weg naar beneden naar het zichtbare gedeelte lucht. Die oranje stukjes ook op te hangen aan de Air Max detaillering over het spatbord, op een aantal van de jacquard stoffen, en op de tong.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)