• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guidebok Att Nike Air Max Personal Computer Säkerhet
#1
Förstklassiga material och utsökta detaljer ange tonen för Nike air max 1 dam senaste erbjudande. Dubbade "Bordeaux Safari", plysch bordeaux mocka och mesh utgör större delen av den övre medan läder safari detaljer pryder Swooshes och häl. En liten klick marinblått är med om branding, häl och sula med vita skinande ljus på mellansulan. Inte planerad att släppa till slutet av september, kan du förbeställa ett par just nu från L'Inde Le Palais.With samma förkärlek för mångfald som Roshe Run, Nike Air Max 1 är också en modell med många olika utseenden. För sin uppfräschade Andas variation, svalt grått, svart och vitt trippel laget modellens ventilerade övre. Volt levererar denna senaste släpp med en rejäl mängd färg med hjälp av underlägg, Air Max bubbla, och yttersula.

Som den starkaste inslag i den kommande Nike air max 1 Leopard Sportswear "Magista" samlingen, denna Air Max 1 sticker ut från förpackningen. Med inspiration från den helt nya Flyknit fotboll boot erbjuder Nike Air Max 1 Premium "Magista" en off-fältalternativ för den kommande VM. Strålande med en volt övre som rymmer en hyper punch Swoosh och innerfoder, ett elfenbensmellansula kombineras med en svart yttersula för att hålla designen något i linje. Kolla in fler vinklar nedan, och hitta dessa tillsammans med resten av "Magista" samlingen den 22 maj på utvalda NSW återförsäljare, däribland CNCPTS.

Med en snygg design och gränslös mångsidighet, alternativen är oändliga för Nike Air Max 1. Den klassiska modellen har besittningsrätt på Billiga Nike air max, men finns nu i två nya premium anpassning delar i form av den "Zig Woven" och "Camo Jacquard "iD alternativ. Se prototyper för båda smink nedan, gå sedan mixa och matcha dessa nya Air Max 1 utskrifter med många andra material idag för $ 150 på NIKEiD.

En uppdaterad övre och subtila färgschema ligga till grund för denna hyllning version av Nike air max dam Rea Andas. Grå mesh, vita Swooshes, och rött, svart, och bebis blå detaljer dekorerar denna Quick "London" makeup. Med en direkt hänvisning till staden tydligt placerade på tungan, är Nikes senaste resa till England komplett. Om du är ute efter att lägga till dessa sparkar i din garderob, kan du kolla med din närmaste Nike återförsäljare för att se om de har dem i lager.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)