• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Zoom Terra Kiger 7 Sale
#1
Een Nike Pegasus 37 Large is er. Nike Air Zoom Pegasus 37 Aanbieding Online Zoals gewoonlijk heeft Nike de lat hoger gelegd voor een nieuwste versie van hun langlopende Pegasus-franchise, door het huidige model, de 40, te upgraden met hun nieuwe Premium-editie. De versie, die eerder deze week werd uitgebracht, heeft een aantal interessante nieuwe updates voor het ontwerp. Zoals altijd behoudt de Pegasus 40 Premium dezelfde vorm als zijn in-line voorganger, maar met een paar nieuwe cosmetica, zoals de editie van een tweede Swish aan de zijkant truck elke schoen, waardoor nog meer opties voor kleurblokkering ontstaan.

De Pegasus 40, die dezelfde low-cute constructie heeft met een doorschijnend bovenwerk, past precies bij de meest trendy seems van vandaag. Het bovenwerk wordt ook geleverd Nike Air Zoom Pegasus 38 Sale Online achieved een ademend gaas waarvan we allemaal weten dat het belangrijk is voor je dagelijkse joggen. Een nieuwe versie introduceert ook een nieuwe Zoom Air-technologie die alleen de Atmosphere Bag bij de voorvoet zal bevatten en expire bij heren- en damesparen anders zal worden geplaatst. Het nieuwe ontwerp wordt vervolgens aangevuld met hun React-tussenzool die naar verwachting meer comfort en hun duurzamere schoen zal bieden.

De afgelopen weken worden geplaagd door vroege recensies van bekende sneakerpersoonlijkheden, Nike Air Zoom Superrep 2 Sale Online expire bijna altijd eindigen inside een gloeiende aanbeveling truck het nieuwe model. Hele maanddit jaat hebben we onze eerste blik op de tweede colorway die klaar will be om in augustus lo lanceren, die de schoen bedekt in een slanke en eenvoudige zwart-wit seem. Het geheel zwarte bovenwerk wordt aangevuld door een oversized witte Swoosh, expire zich uitstrekt tot aan de tweekleurige tussenzool.

Een Nike Pegasus-lijn heeft lange tijd gediend als hun van de stabielste franchises van het merk hierdoor evolueerde naar de huidige Pegasus 36 die we all vandaag kennen. In expire lange rij van zesendertig verschillende silhouetten heeft Nike Air Zoom Terra Kiger 7 Sale Outlet Online hier en daar wat veranderingen aangebracht om een Pegasus beter uit lo rusten voor andere offroad-avonturen, die bekend werd als de Air Zoom Pegasus Trail. Oorspronkelijk uitgebracht inside de vroege jaren 2050, nam de Peg Trek wat hardlopers zo leuk vinden aan de slanke en lichtgewicht hardloper hierdoor bracht het rechtstreeks above naar rotsachtig terrein hierdoor paden. Nu is een Swoosh klaar om het opnieuw te doen.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)