• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeezy boost 350 kopen
#1
De Parley x adidas EQT Support ADV Pack is dit adidas yeezy boost 350 kopen weekend vrijgegeven en uit dit pakket gemarkeerd is deze Running White colorway. De schoen is eenvoudig gemaakt van gerecycleerde materialen die een eco-innovatie Parley gebreide bovenkant met "golf" stiksel kenmerken. Andere details zijn een gevormde hieltafel gemaakt van gerecycled plastic, witte EVA-midsool en gerecycleerde rubberen zool. De complete look is compleet. Retourneren voor een prijskaartje van $ 160, zoek de Parley x adidas EQT Support ADV Running White bij select adidas winkels en online op 14 oktober. Klik en bladwijzer onze Air Jordan 12 Bordeaux hub pagina nu voor de laatste release informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen. Houd het altijd vast aan KicksOnFire voor het laatste in sneaker nieuws en release dates. 

De adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost is sinds het vrijlating van vorig jaar een zeer beperkt ontwerp aangeboden, en de voetbal-geïnspireerde levensstijl is voorgesteld in een nieuwe Clay colorway voor Fall / Winter 2017. Met een groenachtige tint over de Primeknit-bovenkant, De klei / sesam kleurenschema is gedetailleerd met bijpassende drie streep branding aan de zijkanten en adidas yeezy boost 350 v2 kopen in tegenstelling tot een witte Boost midsole en rubberen buitenzool om de stijl geheel te voltooien. Retourneren voor een prijskaartje van $ 200, zoek de adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost Clay bij selecte adidas winkels en online op 2 november. Klik en bladwijzer onze Air Jordan 12 Bordeaux hub pagina nu voor de laatste release informatie van de schoen en adidas ultra boost kopen up-to-the-minute updates en afbeeldingen. Houd het altijd vast aan KicksOnFire voor het laatste in sneaker nieuws en release dates. 

Als je rock met de adidas ClimaCool 02/17 en je een vrouw bent, wilt u misschien het nieuwste en het beste uit het silhouet bekijken. Met twee nieuwe kleurenschema's, de Adidas ClimaCool 02/17 komt in Pink (Tactile Rose) en Brown of Brown (Urban Trail) en Pink. Net als elke andere adidas ClimaCool 02/17 hebben we gezien, de schoen is uit een Maas bovenkant gedaan in de hiervoor genoemde Roze of Bruin. De contrasterende kleur is gevonden op de tong branding en neopreen hak. Hieronder vindt u allebei opties White Midsoles en Black rubber outsoles. Zegt dat ze exclusieve kleurwegen van de schoen zijn, zoek adidas ultra boost heren deze nieuwe iteraties van de adidas ClimaCool 02/17 bij selecte internationale detailhandelaren. Blijf afgestemd op een state-release. 

Vervolgens voor de exclusieve adidas EQT Racing ADV van de vrouwen, is dit gloednieuwe paar gedaan in een Navy, Red and White kleurenschema. Voor degenen die niet te familar zijn met dit exclusieve EQT-model van dit nieuwe vrouwen, is het een ADV (moderne) versie van de klassieke EQT Racing 93. Het wordt geleverd met een gebreide mesh bovenkant, samen met de handtekening v-vormige kantlint strepen van het model. Hieronder vindt u dezelfde zelfde eenheid die u vindt in de EQT Support ADV. Dit paar wordt geleverd met een Navy bovenste offset van de Witte op de hielkooi en zool, de Rode op de hak en Three Stripes (middelzool) en wat er een Greenish-Blue tintje op de v-vormige kantlint strekt. Geen woord op wanneer deze state page zullen vallen, maar u kunt ze al vinden bij geselecteerde internationale retailers. Blijf afgestemd als meer informatie begint te oppervlakken. 

Deze nieuwe kleurweg van de adidas EQT Support ADV mag niet zo veel koppen draaien als de komende Parley-paren, maar als je een van die mensen bent die meer leunen naar eenvoudige en veelzijdige sneakers, dan is dit misschien de enige voor jou. Deze EQT Support ADV duurt een donkere uitstraling, aangezien we tinten van grijs en zwart zien samenkomen op het bovenste gaas. Andere details zijn onder meer de handtekening TPU hielkooi, een lichtgrijze suède op de modderwand / hiel, lintje drie strepen branding op de zijpanelen en een grijze EVA midsole. Ga naar deze Statische kleurweg van de adidas EQT Support ADV adidas pure boost nederland bij select adidas Originals retailers deze herfst. 

Jordan Brand is niet de enige die hun sneakers in satijn heeft, het zachte en boterachtige materiaal wordt ook gebruikt door adidas op een van hun meest populaire schoppen. Hierboven staat een nieuwe iteratie van de iconische adidas Stan Smith, die in een roze roze satijntje in de bovenkant is opgeknapt met suède detailing op de hiel die de luxe look toevoegt. Andere details omvatten contrasterende witte branding op de tong en hiel, tonale veters en een tonale rubberen sole unit. Ladies kunnen deze pinksatin Stan Smith op geselecteerde adidas retailers deze herfst zoeken.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)