• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 90 heren
#1
De hoge nike air huarache kopen topversie van de Nike Air Force 1 wordt minder en minder gezien, aangezien Nike de hoeveelheid stijlen die ze hebben vrijgegeven verlaagd, maar het nog steeds levend en schoppend laat zien met deze vrouwenmodellen. Het bestaat uit een eenvoudige combinatie van roze en wit, een gedrukt ontwerp verschijnt aan de hak van deze Air Force 1 High, die de ideale vrouwen sneaker produceert. Naarmate het winterseizoen langzaam nadert, lijkt Nike hun Snowboarding collectie te starten die met sterke begonnen is en in twee nieuwe kleuren wordt gezien. De Zoom Force 1 is het eerste model uit de SB collectie en is verkrijgbaar in de kleuren en manen van mannen en vrouwen. Het bruine en roze damesmodel wordt ook vergezeld van een bijpassende jas wanneer ze beide deze maand later vrijkomen. Houd je ogen geschild voor de Snowboarding collectie. Naast het Vintage Thema Terminator Low, heeft Nike een ander interessant model uit het X-Ray Pack uitgegeven. Deze Terminator Low Premium bestaat uit stingray leer, camoflauge print en een doorschijnende buitenzool die een grafisch onder de zool laat zien. Daarnaast heeft de Terminator Low ook een combinatie van zwart, wit en tour geel. Ten slotte bestaat het X-Ray Pack ook uit de Terminator High. 

Nike heeft dit jaar echt in de gaten gekomen en dit is het meest duidelijk in de meeste gevallen en de onlangs gepubliceerde Dunk High hierboven afgebeeld. Uitgelicht is een combinatie van zwart leer en contrasterende witte stiksels voor de bovenkant. Bovendien bestaat een tweed middenpaneel uit zwart en hints van rood. Tenslotte voegt een gewatteerde enkelkraag extra ondersteuning toe. Hier kijk naar de laatste adidas Micropacer release, een originele kleurweg met een subtiele makeover. Een zilveren, blauwe, rode en zwarte kleurweg wordt toegepast in combinatie met een reptielpanelen. De sneaker bestaat uit meestal zilver en wordt afgewerkt met rode en blauwe accenten. Het meest interessante deel van de Micropacer is echter het vermogen om op te nike air huarache zwart treden als een pedometer, stophorloge en een paar andere belangrijke functies. Aangezien Nike naar voren komt om klassiekers te zien zoals de Air Penny III (3) eerder vandaag, kijken ze ook naar populaire stijlen samen, waaronder de Air Foamdome, een combinatie van Air Foamposite en Air Max Goadome. Het mengsel zorgt voor een zware boot zoals sneaker, met zijn esthetiek uit de Goadome, maar ook tips voor de Air Foamposite verschijnen ook in de sneaker.De Air Foamdome wordt in deze Foamposite-esque kleur-manier, evenals solide gekleurde modellen in december onthuld. 

Beide winkels zullen een paar weggeven met tickets voor het Chargers Night-spel tegen de New England Patriots. Als nike air max 90 essential u de gelukkige bent die de tickets ontvangt, wordt u en een gast aan het spel gemarkeerd, waar u tickets voor plaza-vliegtuigen kunt genieten met toegang tot het bliksempaviljoen! Kijkend naar de nieuwste releases van de Air Jordan 1 Phat Low, geeft de foto hierboven een betere algemene kijk op enkele van de meest recente modellen en twee toekomstige releases. De witte / cement, zwart / cement en wit / marine zijn afgelopen weekend vrijgelaten, terwijl de witte / varsity rood / zwart en zwart / rood in oktober en november slaan winkels. Over het geheel genomen hebben we de vereenvoudigde Air Jordan 1 Phat Low s die in het verleden van Air Jordan s zijn opgenomen in een of andere, maar haven t iets te spannend gezien. Debuut dit komende NBA seizoen, zal Nike de Blue Chip lanceren als hun nieuwste basketbal sneaker. De eerste van de Blue Chip s is deze speciale make-up voor Portland Guard Brandon Roy. Deze exclusieve speler bevat meerdere elementen die verband houden met de vroegere Rookie van het Jaar. Bijvoorbeeld, Roy's bijnaam BROY is geborduurd aan de bovenkant samen met zijn nummer 7 op het binnenste gedeelte van de sneaker. 

De Jordan Motorsports LE wordt beschouwd als een van de meest aantrekkelijke Air Jordan XX3's. Het nike air max 90 dames biedt een eenvoudige mix van kleuren, waaronder zwart, varsity royal en white, gemodelleerd na zijn racespan. Zoals gebruikelijk, krijgen een paar plaatsen rond het internet hun weken een paar weken vroeg op zoek naar Air Jordans, Toronto outfit. Da Zone is slechts een paar retailers om de Motorsports LE vroeg te krijgen. Officiële release is gepland voor 11 november, detailhandel op 185 dollar. Nike SB houdt samen met Lance Mountain en Craig Stecyk de samenwerking. De twee gaan samen met Nike SB om een verzameling items vrij te maken, waarbij de Nike Blazer SB wordt gemarkeerd. Mountain is de nieuwste pro voor het SB skate team, en past een eenvoudige combinatie van zwart en rood toe aan de Blazer. Verder worden ook verschillende lederen en een gewatteerde binnenvoering getoond op de zeer strakke sneakers. Bij het naasten van de schoenen verschijnen ook een verzameling kleding die Lance Mountain's kunstwerk laat zien. Een M-65 stijl denim jas, t-shirt en gemonteerde pet zal worden vrijgegeven met de Blazers. Het laatste ontwerp van de Nike Hyperdunk is een paar jaar geleden gemodelleerd na de Florida Gators, een powerhouse in NCAA Basketball. De sneakers bestaan uit een blauwe bovenkant, witte accenten, en eindigen met het Gators logo op de tong. 

DJ Clark Kent spint records bij Nike-evenementen wereldwijd. In de zomer viel Nike drie paar schoenen uit die Clark ontworpen. Naast het feit dat Nike betaalt, wordt Clark aangesloten op enkele van de heetste paren die Nike ooit heeft gemaakt, waaronder zeldzame monsters en 1-offs. Bovenstaande video bevat een paar paren die u nog niet eerder gezien hebt.Van de ene Nike Blazer naar de andere, kijk we nog eens naar een andere Blazer die net bij Finishline is gelaten. De nieuwste NYX Blazer High heeft een eenvoudige kleurweg, in tegenstelling tot de eerder gepresenteerde Cement Print Blazer High. Een combinatie van donkerblauw, zwart en geel oker maakt het leren bovenkant, terwijl een gomachtige zool een mooie afwerking geeft. De Nike SB oktober-releases werden pas enkele dagen geleden gepresenteerd, maar we gaan langzaam naar het vakantieseizoen, die de release van deze Blazer Low SB zal zien. Gemaakt uit een eenvoudige combinatie van boulder en wit die bestaat uit zacht suède. Het lijkt erop dat Nike SB de afgelopen paar seizoenen heeft gekleurd, dit is een goed voorbeeld van dit idee. We hebben meerdere berichten op het aankomende Nike Dunk High Vandal Premium-pakket gezien, maar we krijgen een meer gedetailleerde blik op de laatste foto's. De Dunk High Vandal wordt gepresenteerd in drie verschillende kleuren, maar we kijken naar twee, zilver / rood en zwart / goud. 

De onconventionele ENG Terminator High bestaat uit wandelelementen, waaronder zware laklieren, een verscheidenheid aan materialen en is afgewerkt met lichtblauwe veters. Doorgaan met de nieuwe Nike releases, kijk eens naar de nieuwste Dunk Low, Dunk High en Air Force 1. De interessante serie modellen tonen een paar onzichtbare modellen en een paar die eerder op de site werden gekenmerkt. Het model hierboven is de Spark Dunk High Premium, een sneaker die bestaat uit meltonhout en premium bruin leer met geperforeerde tan suede toebox en 3XDRY technologie, de ideale winter sneaker. Andere ongeziene modellen zijn de grijs/zwart/rood Dunk High en Polar Bear Dunk Low. De grijze/zwarte/blauwe/flamingo nike air max 90 heren Air Force 1 werd echter enkele dagen geleden geplaatst. Nike's laatste themapakket bestaat uit zwart quilted leer, dat verschijnt op de Air Max 1 en Free Hybrid Boot. Van het dominante zwarte quilted design op de bovenkant balanseren de goudaccenten en een witte buitenzool de donkergekleurde stijl. Bovendien zijn de twee sneakers beperkt in hoeveelheid en uitzenden op 8 oktober, maar zijn nu verkrijgbaar bij Hanon-Shop voor pre-order. Nike vervolgt hun herfst / winter met het laatste trio van klassieke lopende modellen, de Air Structure Triax 91, Air Classic BW en Air Max 90, die allemaal paars of turkoois zijn.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)