• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 90 heren
#1
ÿþHoewel de Cleveland Cavaliers een verlies verliepen nike air huarache kopen tegen de Houston Rockets, was het goede wat we zagen, dat LeBron James de Chinese Maan Nike Air Max LeBron VII op de rechtbank uitbrak. Ongetwijfeld zouden deze gouden schoenen er beter uitzien bij de home jersey, maar LBJ maakt ze nog steeds goed, ondanks het verlies. Zorg ervoor dat je LBJ en de Cavs nog steeds kijkt om te zien wat er nu 23 uitkomt. Een paar dagen voor Thanksgiving brachten we je vroeger een paar van de Nike Air Force 1 in een low-top cut die in de kerstgeest was ontworpen. Deze sneaker komt in een rode / lichte botklep, met een hele rode lederen bovenkant (inclusief de Nike swoosh) en de buitenzool. Witte accenten komen in de vorm van een volledig witte tussenzool en schoenveters. Er bestaan echter meer vlekken van wit op de tong en in de eigenlijke schoenzool in de vorm van sneeuwvlokken. Dit kerstmis paar schoenen is onlangs begonnen met retailers, dus nu is uw kans om te springen op een quickstrike release die zeker op verschillende sneakerheads radars zal zijn. Bekijk meer foto's na de sprong, en veel succes aan degenen die in de hoop een paar dit vakantieseizoen scoren. 

Voordat de kalenderpagina's naar november veranderden, bracht SneakerFiles u een vroege kijk op de Nike Air Max Lebron VII Christmas. De meeste van onze lezers lieten deze bijzondere Lebron VII veel liefde zien, en we tonen u gedetailleerde afbeeldingen van de sneaker die onlangs opgevat is. Met een zeer intrigerende rode en zwarte mix en detail die een L onderaan de hiel van de linker schoen bevat en een J onderaan de hiel rechts, kan men zien waarom veel al van deze schoen houden. Dus check-in bij ons na de sprong, en geniet van de foto's! Eerder dit jaar brachten we u een woord van een verzameling schoenen die samengewerkt werd door Futura en Nike. Veel sneakerhoofden wachten af nike air huarache zwart en toe op de release van sommige, zo niet alle, van deze schoenen, die grote kleurwegen en materialen dragen die zo'n verwachting begrijpelijk maken.Maar soms is het wachten teveel, en eBay kan vaak het beste resort zijn voor mensen die het niet kunnen vinden. In die mate hebben we recentelijk een monsterpaar van de grijze laagste Air Force 1 gekomen die deel uitmaakt van deze samenwerkende collectie sneakers door Futura en Nike. Na de sprong kunt u meer foto's van dit paar uitzoeken en beslissen of ze voordelig zijn. Doorgaan met hun lijn van Foamposite geïnspireerde Blazers, heeft Nike het gebruik van vetgedrukte kleuren afgezwakt om een nike air max 90 essential meer casual versie van de cross-genre schoenen te creëren. 

Blijkbaar door modellen zoals deze en de Foamposite Blazer uit hun Fall collectie, is het leuk om te zien dat Nike het iconische Blazer-silhouet in een futuristische richting doorstuurt, vooral door het gebruik van materialen. U kunt nu een paar sneakers ophalen bij selecte Nike retailers zoals Standard. Nike's populaire prestatie basketbal schoen, de Nike Hyperdunk, is opgegroeid voor het begin van het nieuwe decennium met zijn transformatie in de nieuwe en verbeterde Nike Hyperdunk 2010. Het nieuwe model houdt veel van onze favoriete Hyperdunk-functies, zoals de Flywire-bovenkant, drijvende tellerhak en dynamische binnenkleding, maar vervang het gebruik van Lunarlite-schuim met een Phylon midsole en een full-length Zoom Airbag. Verwacht te worden vrijgegeven in de eerste helft van 2010, blijf afgestemd op meer gedetailleerde informatie. 21 Mercer is net beter geworden bij de terugkeer van de Nike Air Max 1 iD-pallet, waardoor de New York winkel een toevluchtsoord is voor aanpassing. U kunt uw eigen persoonlijke Nike Air Max 1 maken met opties zoals ploeteren met de populaire tinten van vandaag, zoals paars, warm rood en hyperblauw. Zorg ervoor dat je met 21 Mercer stopt om je eigen klassieke runner te creëren als je genoeg Spoke Air Force's hebt. Misschien zoek je inspiratie voor je douane van de feestdagen, want nike air max 90 dames dat zou goed zijn voor dat speciale iemand, zelfs als dat iemand jezelf is. 

In november brachten we een kijkje op een schoolschoolspaar van de Nike Hyperize in een roze kleurweg die we in de loop der jaren verwachten als onderdeel van het brede ondersteunende initiatief voor borstkanker. We brengen u nu schoten van een mannenmaat van Nike Hyperize dat deel uitmaakt van wat Nike de Box Out Breast Cancer-collectie belt en de Cleveland Cavaliers Mo Williams draagt ter ondersteuning van dezelfde campagne. In feite sporteert de wachter zijn bijnaam op de tong-Mo Gotti. Lebron, daarentegen, draagt er een (of misschien albei als gevolg van een halftime-apparatuurwisseling) paar (en) van de Nike Air Max Lebron VII op. Een paar komt in een overwegend zwarte kleurbasis met flywire middenpanelen en een roze swoosh, zool en tong. Het tweede paar van de Nike Air Max Lebron VII komt in een overwegend witte kleurbasis met geweven middenpanelen (in tegenstelling tot Flywire ones) en roze op de buitenzool, Nike swoosh en schoenveters. Voor het einde van november hebben we u een duidelijke blik gegeven op de Air Force 1 die weinig samenwerkte tussen Undefeated, de Livestrong campagnes en natuurlijk Nike. We hebben u ook op de hoogte gebracht dat er een zeer select aantal paar paren vandaag beschikbaar zijn, 4 december 2009, van een nog meer geselecteerde groep Nike-retailers. 

Opgesteld door een fotograaf, zal het project van 600 pagina's 19 Europese tours en 117 SB rijders bestrijken, waardoor het boek een vrij uitgebreide inspanning maakt. Met meer informatie te onthullen op 12 december, zegt Fluff's Facebook-pagina dat het boek al is verzonden om af te drukken, en dat de Europese SB-detailhandelaars het voor het jaar op voorraad moeten hebben. Nike is, zoals verwacht, de Player Exclusives voor de NBA-spelers uitgenodigd die het merk en het bedrijf vertrouwen om te helpen ze volledig te maken voor een bepaald basketbalwedstrijd van de nacht. Basketbal is een spel dat vereist dat je zowel geestelijk als fysiek fit bent, van hoofd tot teen. Met deze Hyperize Player Exclusive zorgt Nike letterlijk voor tenminste Andre Iguodala's tenen, alhoewel ik zeker in een paar sneakers zal verslinden, zo vers als dit iets doet om hem ook op mentaal gemak te zetten. Hier kun je zien dat Nike de zoolgolzen heeft vervangen die de originele Hyperize Player Exclusives van Iguodala hebben, verbannen met een zwarte zool. De rest van de schoen is overwegend wit, behalve de Flywire middenpanelen die meestal zwart- en rood op de Nike swoosh-schets sporten. Nog meer rode aanraking kan gezien worden op de middelzool, schoenveters en tong. 

Nadat we ons maandenlang met beelden en internationale releases hebben gepresenteerd, heeft de langverwachte Nike Air Maxim 1 x Nike Air Trainer 1 mashup, de Nike Air Maxim 1+ Trainer, eindelijk zijn debuut van state states gemaakt. In combinatie met een Maxim-bovenvliegtuig behoudt het model het OG Trainer 1 Chlorophyll kleurenschema, met een overwegend Grijs boven- en accentwerk in Chlorophyll, Black and White. De hybride trainer is al verkrijgbaar bij selecte Nike-verkopers, zoals Proper en Standard, maar u kunt altijd contact opnemen met uw lokale sneakershops om te zien wanneer ze het model zullen aansteken. Nogmaals,eBay heeft ons begroet met nooit eerder gezien geschenken die komen in de vorm van Nike schoenen.Vandaag hebben we een onuitgegeven monster van de Nike nike air max 90 heren Air Force 1. De Nike Air Force 1 komt vanaf 2005 in een klassieke groen / wit-varsity maize colorway, die het prachtige land van Brazilië vertegenwoordigt. De lowtop AF1 bestaat uit maïsgeelkleurig leer en klassiek groen vilt op de bovenkant om de buitenzool aan te passen. Deze AF1 heeft een unieke witte swoosh die goed aansluit bij de witte middelzool, veters en binnenvoering. U kunt uw handen op deze maat 9 vinden tegen een aanvangsprijs van 4 rekeningen, dus als u burgemeester of DJ Clark Kent bent, weet u dat u op onderstaande link klikt om te beginnen met bieden.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)