• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air max 90 leather
#1
Nike maakt liefde voor de andere dieren nike air max 90 leather in de jungle, klaar om een safari-geïnspireerde Nike SB Stefan Janoski Mid Premium in een zebrapatroon in twee verschillende kleurwegen te laten vrijlaten. De eerste kleurweg is een downplayed Black with Light Gray combinatie; Terwijl het tweede paar een levendige paars en met helder rood heeft. Beide sneakers hebben zwarte eyelets en bijpassende veters, en zijn gemonteerd op Witte rubber midsoles. Er is geen woord op wanneer deze hier in de VS zullen vrijgeven. Echter, de Nike SB Stefan Janoski Mid Premium - Zebra Pack is nu verkrijgbaar via de Japanse retailer Kinetics. 

Vorig vrijdag keken we naar de mannenversie, de Nike Free Hyperfeel Trainer; Vandaag is het een kijkje op de vrouwenversie. Toen de Nike Free Hyperfeel voor het eerst in juli werd geïntroduceerd, was het bedoeld als loper. Met hun laatste innovatie zal Nike zich richten op cross-training. De gratis Hyperfeel Cross Elite nike air max 90 leather sale is een combinatie van de Nike FREE, Flyknit, Lunarlon en Flywire; Maar de opbouw van de cross-trainer lijkt op de Free Hyperfeel. Het werd gebouwd om na te bootsen alsof de hardloper blote voeten loopt en een Flyknit / Flywire-bovenkant heeft, dat doet alsof de loper nog een laagje huid heeft nike air max 90 leather obsidian toegevoegd voor meer ondersteuning. De Nike WMNS Free Hyperfeel Cross Elite slaat op 27 maart op de planken bij selecte winkels. Een breder release wordt gepland voor donderdag 3 april. Vergeet niet om uw gedachten te delen met de nieuwste cross-trainers die u door Nike heeft gebracht. 

Na een andere kijk op de Neo Lime Nike Air Max 1 FB Mercurial, had je moeten weten dat sommige nieuwe nieuwe foto's van de Volt-versie op het oppervlak lagen. Net zoals de eerder genoemde kleurweg, heeft deze versie ook dezelfde dimse textuur over zijn bovenkant. Gebouwd met een metallic zilverbasis, leggen de heldere aanraking van nike air max thea print de voltooien aan de iconische accenten van de modellen en binnenvoering. Terwijl u wacht op een vorm van vrijgegeven informatie om beschikbaar te worden, ga dan even na de sprong naar de nieuwe nieuwe afbeeldingen. Zorg ervoor dat je browsers niet meer in SneakerFiles worden opgesloten. 

Een frisse nieuwe Nike Air Max 95 No Sew lekt langzaam aan retailers, hoewel een officiële release voor nieuwe week is gepland. Met drie tinten blauw; Universiteit blauw, foto blauw en nieuw leisteen. De bovens zijn overheersend wit en naadloos. De maas op bovenboven laat toe dat de foto blauw op de lusjes loopt waardoor ze een fijne aanraking geven. Nike-accounts zullen de Air Max 95 No Sew White / University Blue op 21 maart 2014 vrijgeven. Nu verkrijgbaar bij atmos. 

De Nike KD VI (6) GS Camo maakt vandaag bekend! Helaas, deze exclusieve kinderen zullen niet beschikbaar zijn in volwassen maten. Deze Nike KD VI (6) is gericht op een militaire esthetiek, met een camouflage patroon bovenkant met donkere mica groene accenten, plus extra vol en zwart roze kleurblokkering voor een extra aanraking. En terwijl Kevin Durant noch Nike een duidelijk background scoop heeft gegeven op dit thema, is het algemene ontwerp van de camera helemaal recht voorwaarts. Gegarandeerd op nike air max thea dames sale $ 100, u kunt de Nike KD VI (6) GS Camo bij uw lokale retailer vinden, terwijl de voorraad voorradig is. 

Nike Air Griffey Max 1 White / White-Turbo Green-Wolf Grey Een betrouwbare retro elk seizoen, de Nike Air Griffey Max 1 retourneert In zijn laatste mockup die een witte, turbo groene en wolf grijze kleurweg maakt. Compleet met lederen en nubuck bovenkant, deze schoppen leveren geen levensechte accenten, handtekening 24 branding en een doorschijnende buitenzool. Zijn deze frisse of wat? Zeker. Met dat gezegd, ga je vandaag naar je lokale Nike Sportswear voor een paar. Retail staat op $ 150!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)