• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas yeezy kopen
#1
Ronnie Fieg en KITH s 2016 heeft adidas stan smith indrukwekkende samenwerking na de indrukwekkende samenwerking daling bij retailers voor een aantal van de heetste merken gezien, en hun relatie met adidas blijft om sterker te groeien met elke druppel. Terwijl de adidas Ultra Boost Mid Triple White wordt gekletst om een Vrienden en Familie release alleen, er is alweer een aantal magazijn foto's zweven rond met meer dan genoeg bewijs om te zinspelen op een wijdverspreide uitgave komt in de nabije toekomst. 

Ronnie Fieg s 2016 werd gemarkeerd door een aantal high-profile samenwerking met schijnbaar elke must-have merk op de markt. KITH is druk bezig met hun gebruikelijke reeks van premium New Balance en ASICS retro lopers bleven, maar ze ve ook bezig met het toevoegen adidas superstar dames van een Miami flagship locatie om hun arsenaal van de retail plekken geweest en een stap hebben geraakt met adidas Originals die alleen in momentum s opgegroeid met elke collaborative release. Vandaag krijgen we een blik op de komende KITH adidas Trail Boost, een winterklaar uitvoering van de comfortabele demping systeem dat perfect past in KITH s aankomende Aspen Collection. 

Dingen blijven interessant als gebruikelijk voor de adidas Tubular lijn met deze nieuwe look voor de Tubular Defiant uitgedost in een slangenhuid patroon over de gebreide bovenste. De vrouwen de enige Tubular model dat een meer vrouwelijke toch gewaagde optie om modellen zoals de Tubular Doom biedt is gebouwd met een opvallende reptiel-achtige motief over het bovenwerk van textiel in de kleuren zwart, grijs en wit met zwarte suède aan de hiel en zijpanelen. Dames kunnen vinden deze aankomst in het buitenland adidas leveranciers nu, met een daling in adidas yeezy kopen de VS op adidas.com binnenkort. 

Het kan niet stoppen. Het won t stop. We hebben het over het nieuws in de sneaker wereld, die hasn t vertraagd één bit voor nog een grote week van krantenkoppen. Het was eigenlijk een relatief rustige week voor Adidas, maar Jordan Brand geleverd sneakerheads met veel nieuws naar uit te kijken in 2017 als een Ongeslagen Air Jordan 8 ,, en de Royal Air Jordan 1 is ook gepland om een comeback te maken. Oh ja, er is ook een Air Jordan 11 adidas nmd kopen dropping dit weekend dat je over zou kunnen hebben gehoord
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)